Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje?

supcio130109

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mieszkam od wielu lat zagranica i gram na EUWEST poniewaz mam tutaj kumpli.. gralem dzisiaj 3 mecze.. i w 2 mialem polakow.. 

Nigdy nie gralem na EUNE ale tylko zle rzeczy slyszalem o polakach, no ale przeciez kazdy moze sobie cos gadac.. ale to prawda.. z tych 3 meczow jeden wygrany.. w pierwszym no niestety 1/9 polish janna w 2/8 alistar full ap toplane.. 10 k dmg po 40 minutach <3 ... no nie zebym zwalal ale no... byly free winy.. w pierwszym yasuo vs garen mial 50 farm wiecej no ale przegralismy.. 0 tankow... nie bede sie rozpisywac... ahhhh czy EUNE padlo i wszyscy na EUWEST czy jaka cholera? :(

Opublikowano

mam jednom takom porade dla ciebie

GET BETTER noobie

zamiast zganiac na polaczkow

jak pomogłem daj lubie to!!

No przepraszam ze szli przynajmniej normalne jakos 5/5 ... ale nie 1/9 ; 2/8 is fine :) 

PS. kup sobie slownik.. 

Opublikowano

Powinno sie zalozyc temat ktory bylby podpiety o nazwie " wyrzuc to z siebie , po przegranej ;) "

Dokladnie. Strasznie negatywnie wplywa to na samopoczucie.

Kiedy oni w koncu zrozumia ze maja takie same szanse na bycie z i przeciwko polakom? Tyle ze oni wymowki szukaja.

x

Opublikowano

Ludzie mam do was pytanie, Czy tak na serio hejtujecie własny naród z powodu głupiej gry ? gdzie duma ? gdzie przynależność do struktur ? Wasi dziadkowie oddawali życie za to żeby polska istniała a Wy wstydzicie sie przyznać gdziekolwiek kim jesteście, Stfu

Jeżeli nie czujesz sie polakiem - zmień narodowość 

Jeżeli masz problem do polaków licz sie z tym że Polak będzie miał problem do Ciebie

Jeżeli widzisz polaka w grze i zaczynasz go hejtować- myśleć o nim źle - pisać "polak " albo w jakikolwiek sposób obrażasz mój kraj, to jesteś rasistą i powinieneś się leczyć. 

To tylko durna gra a zmienia się w element rasistowskich przepychanek. Pozdrawiam.

16k7y4p.png

Opublikowano

Ludzie mam do was pytanie, Czy tak na serio hejtujecie własny naród z powodu głupiej gry ? gdzie duma ? gdzie przynależność do struktur ? Wasi dziadkowie oddawali życie za to żeby polska istniała a Wy wstydzicie sie przyznać gdziekolwiek kim jesteście, Stfu

Jeżeli nie czujesz sie polakiem - zmień narodowość 

Jeżeli masz problem do polaków licz sie z tym że Polak będzie miał problem do Ciebie

Jeżeli widzisz polaka w grze i zaczynasz go hejtować- myśleć o nim źle - pisać "polak " albo w jakikolwiek sposób obrażasz mój kraj, to jesteś rasistą i powinieneś się leczyć. 

To tylko durna gra a zmienia się w element rasistowskich przepychanek. Pozdrawiam.

ty trollujesz gosciu nie?

#topic Kazdemu moze zle pojsc.Watpie ze ty w kazdej grze carrujesz i masz boskie staty.

Opublikowano

ale rak LUL

@niechcewarnazaduzoostrzezen

Ostatnimi czasy na WEST przenioslo sie duzo polakow bo niby tam nie ma nob timow i wbija szybko czelendżera. Przestancie patrzec na teamy, grajcie po to zeby byc lepszymi to w koncu wbijecie wyzsze dywizje. Zganianie na typkow 1/8 to dziecinada i debilizm

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Polska to sh*t i tyle, ludzie sie wyzywaja nawzajem, walą sobie po matkach, co 2 gre ktos wyzywa mi matke, albo 2 afk w teamie... a jka trafisz na 4 premade, to cie zwyzywaja i jeszcze zreportuja, tak ze dostaniesz bana z automatu, za nic... Takze pozdrawiam to g*wno EUNE...

PS. Każdy pisze, ze może trafić się zly dzien, ale nie ku.*wa gosciowi co ma 1/15 wkazdym meczu na nidalee adc do ch.uja

Opublikowano

@up Oke, wszyscy wiemy że EUNE jest złe ale po jakiego robić o tym dodatkowe 100 postów? Każdy zrozumie już po jednym a się jeszcze żalicie. Mam konto na obu i wiadomo że na EUW jest większy poziom i lepsza komunikacja

Wierz mi, każdy widzi różnice i już angielskie strony z memami o lolu się naśmiewają :v

adcd2e0d0cfe35541aed68617d339ffb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...